Translate

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

ΛΕΥΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το συμπαν αποτελειται από 12 διαστασεις, είναι η εξελικτικη πορεια της συνθεσης και ολοκληρωσης των οντων.

Στην πρωτη διασταση γεννιεται ο νους, στη δευτερη, η αισθηση του εξωτερικου περιβαλλοντος, στη τριτη, η κινηση , στην τεταρτη, η ενεργεια, στην πεμπτη,η ενωση , στην εκτη η αρμονια , οπου συντιθεται το ενεργειακο σωμα και αποκτα την πρωτη του μορφη το ον.

Στην πορεια αυτης της συνθεσης, δεν εξελισσονται όλα τα οντα ομοιομορφα, δεν απορροφουν ολη τη γνωση που τους δινεται ,με αποτελεσμα ότι συντιθεται ν' ανερχεται ,να προχωραει στην επομενη διασταση κι οτι μενει ασυνθετο να εκπιπτει,αποκτωντας βαρυτητα .

Η διασταση που ζουμε, ανηκε στην λευκη οικουμενη, ηταν διασταση του λευκου , του φωτεινου πολιτισμου, ισως οι τρεις πρωτες διαστασεις μαζι, που με την παροδο των χρονων αρχισε να μεταλασσεται σε σκοτεινη διασταση λογω των ασυνθετων υπολοιπων καταστωντας αυτη τη διασταση κατι σαν σκουπιδοτοπο του συμπαντος.

Αυτά τα υπολοιπα γνωσης και φωτος δημιουργησαν τον κοσμο που ζουμε, το δικο μας ηλιακο συστημα ,μια αντανακλαση του πραγματικου κοσμου «κατ’εικονα και ομοιωση» του αληθινου,κατα καποιο τροπο ,μπορουμε να πουμε, ότι η εξελικτικη αυτή διαδρομη περιεχει την εννοια του λαθους .

Τελειο και ολοκληρωμενο είναι το ον όταν φτασει στην δωδεκατη διασταση, εκει είναι πλεον πληρες, με απολυτη συνειδητοτητα κι επιγνωση κι εκδηλωνει ολη του δυναμικη και τις ικανοτητες του.

Αυτή τη διαδρομη εδειξε ο Ιησους μαζι με τους δωδεκα μαθητες του.
Σε κάθε διασταση υπαρχουν δασκαλοι που βοηθουν τα οντα να εξελιχθουν, οντοτητες που εχουν ολοκληρωσει τον κυκλο της εξελιξης τους .

Κατά την πτωση των υπολοιπων ασυνθετων μερων του οντος δημιουργειται ενας παραλληλος κοσμος κατά καποιο τροπο, σαν σκια του αληθινου με αντιστροφη πορεια εξελιξης.

Ότι συντιθεται δημιουργει ενεργειακο σωμα και μορφη, ελαφραινει και αποχωρει, προχωρωντας στην εξελικτικη του διαδρομη στον αληθινο κοσμο,τον κοσμο της ψυχης.
Ενώ ότι είναι ασυνθετο παραμενει και δημιουργει αντιστροφα σωμα βαρυτητας, υλικο σωμα που στην αντιστροφη εξελιξη του γινεται μαυρο σκοτος και θα μπορουσαμε να πουμε οτι στην τελειωση κι ολοκληρωση συντιθεται η μορφη του διαβολου, ως αντιθετη μορφη εναντι στο θεο και δημιουργο του λευκου κοσμου.

Είναι μια πορεια προς το τιποτα, την αγνοια την αυτοκαταστροφη και τον αφανισμο μεχρι το απολυτο μηδεν, την τελικη αποσυνθεση του στη ουσια.

Όμως τα οντα στην εξελικτικη τους διαδρομη προς το μηδεν επειδη γνωριζουν ότι δεν μπορουν να υπαρξουν χωρις την ενεργητικη δυναμικη του λευκου κοσμου και προσπαθωντας να διατηρηθουν στη ζωη, προσκολλωνται στα πιο εξελιγμενα οντα, αντλωντας και απορροφωντας ζωη, ενεργεια, εποδιζοντας τα προς την δική τους εξελικτικη και συνθετικη πορεια.
Τα λευκα οντα απ'την αλλη επιδη δεν εχουν συντεθει εμπλεκονται αθελα τους κι εγκλωβιζονται σε μια μη εξελικτικη πορεια .

Αυτή είναι η ζουγκλα που ζουμε, ο κοσμος που εχουμε δημιουργησει λογω της αγνοιας μας.
Τα ασυνθετα οντα στερουνται συνειδησης , επιγνωσης, πολλαπαλασιαστηκαν και γεννωντας, νεα ασυνθετα οντα ειχαν σαν αποτελεσμα στη δειαρκεια του χρονου να υπερτερουν κατά πολυ των οντων που διατηρουν απλως την ικανοτητα να συντεθουν, δημιουργωντας τους συνεχως εμποδια και ελξεις προς την αντιστροφη πορεια.

Σ’αυτό το χαος που δημιουργειται ερχονται συνεχεια δασκαλοι , φωτεινες οντοτητες και βοηθουν με τη γνωση τους, δειχνοντας το δρομο, ώστε να βοηθησουν να συντεθουν τα οντα που εχουν ενεργη ακομα την λευκη συνθετικη τους ουσια κι εχουν εγκλωβιστει ως ομηροι του σκοτους. Οι οποιοι δεν αναγωριζονται απ'ολους και συναντουν πολλες δυσκολιες μεχρι να ολοκληρωσουν την αποστολη τους.


Ετσι λοιπον παρατηρουμε το φαινομενο, ότι δεν μπορουν ν’αντιληφθουν ολοι το φως, την αληθεια,την ουσιαστικη γνωση γιατι πλεον δεν φερουν ουτε ιχνος λευκης ουσιας μεσα τους και είναι ολοκληρωτικα γεννηματα του σκοτους και της υλης.

Ετσι σταδιακα δημιουργειται ενας διαχωρισμος μεταξυ των οντων που κυριο χαρακτηριστικο είναι η προελευση τους.
Οντα που συνεχιζουν, διατηρουν ανα τους αιωνες την λευκη τους συνθετικη ουσια ως απογονοι του λευκου πολιτισμου και οντα που είναι γεννηματα και απογονοι του απολυτου σκοτους.

Κι αυτά δεν ειναι αντιθετα, αλλα αντιστροφα, γιατι η υλη είναι αντιθετικη, υλη κι αντιυλη λενε οι επιστημονες και την προσδιοριζουν στο 96%, σκοτεινη ενεργεια και ένα 4 % φωτεινης ενεργειας, οπου θα μπορουσαμε να πουμε ότι αντιπροσωπευει τη σημερινη αναλογια των λευκων και φωτεινων οντων πανω στον πλανητη γη, σε απολυτες τιμες που σημαινει ότι τεινει προς το 100% ,γιαυτο και το πειραμα του σερν, που προσπαθει να διασπασει αυτό το 4 % ώστε να βρει το μυστικο της ζωτικης αυτης ενεργειας ν’ανατρεψει την εξελιξη της ολοκληρωτικης αποσυνθεσης.


υ.γ
Αυτή ειναι μια προσεγγιση της αληθειας ,ενα κομματι της και δεν είναι η απολυτη αληθεια, γιατι κι η αληθεια συντιθεται κι ακολουθει την δική της εξελικτικη πορεια και μεχρι την ολοκληρωση της, κάθε γνωση δινεται στο χρονο της.
Η γραφουσα δεν διεκδικει το τεκμηριο της ορθοτητας γιατι στο δρομο της αληθειας αυτο δεν υπαρχει, αλλα την βουληση της να πει οσα γνωριζει κι οσα εχει συνθεσει η ιδια στη δικη της διαδρομη.


ευχαριστω οσους παραμενουν εδω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου