Translate

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Η κυβερνηση εχει θορυβηθει και κλονιστει ισχυρα από τις κινητοποιησεις του κινηματος « αγανακτισμενοι πολιτες»
Το μηνυμα που ο λαος εστειλε στην κυβερνηση είναι ότι οι μερες τους είναι μετρημενες.
Είναι θεμα χρονου ημερων πλεον να παραιτηθουν αφου φυσικα περασουν πρωτα τα μετρα που θελουν.
Αυτό που προσπαθουν τωρα να διασφαλισουν και να διαπραγματευουν είναι
1) με ποιο τροπο και πως θα παραιτηθουν ώστε να μην υπαρξουν συνεπειες για τις πραξεις τους.
2) Ποιοι θ’αναλαβουν μετα ώστε να διεκπαιραιωθει το σχεδιο της Π..Τ.Π. (παγκοσμιας ταξης πραγματων.)
Τα σεναρια που είναι προς συζητηση ειναι τα εξης.
1) να οριστει οικουμενικη κυβερνηση απ’όλα τα κομματα , κατι το οποιο δεν θα ευδοκιμησει γιατι δεν θα τα βρουν μεταξυ τους.
2) Να οριστει υπηρεσιακη κυβερνηση και να παμε σε εκλογες , σεναριο που δειχνει να κερδιζει εδαφος και είναι το επικρατεστερο αυτή τη στιγμη.

Σκοπος τους είναι να διασπαστει το κινημα δινοντας την ευκαιρια να δημιουργηθουν διαφορα κομματα εκπροσωπησης του λαου.κιαυτο θα γινει..
Είναι ο μονος τροπος να εκτονωσουν την κατασταση που εχει δημιουργηθει.
Οι κινητοποιησεις θα σταματησουν και ο λαος θα μπει στο τρυπακι ν’ασχοληθει και να βρει σε ποιο από τα καινουργια κομματα θελει ν’ανηκει.
Κομματα τα οποια θα διεπονται από τους ισχυοντες νομους και κανονες.
Για ένα διαστημα θα επικρατησσει αυτή η αποψη ως πιο σωστη, η οποια ναι μεν θα δωσει τη δυνατοτητα ν’ανοιχτει ο δρομος προς την διευρυνση της « αμεσης δημοκρατιας» και να εξισσοροπηθουν καποιες ακραιες και αντιθετες τασεις.
Όμως στην εξελιξη του αυτό το φαινομενο και η νεα κατασταση που θα επιφερει , δεν θα ευδοκιμησει γιατι υπογεια θα εχουν την ευκαιρια να συνεχισουν να δρουν τα συμφεροντα και η Π.Τ.Π. , προσπαθωντας να κερδισουν χρονο και εδαφος στους πολιτες προσφεροντας τους θεσεις εξουσιας και χρηματα κατι στο οποιο πολλοι θα πουν ναι.
Το επομενο διαστημα θα παιχτει το χαρτι της δωροδοκιας, της προδοσιας και της απιστιας. Και θα πετυχει.

Για ένα χρονο ακομα τουλαχιστον θα συνεχιστουν οι ζυμωσεις και οι ανακαταξεις στην πολιτικη σκηνη αλλα και στις συνειδησεις των ανθρωπων.
Οσοι δεν υποχωρησουν και δεν ενταχθουν στο νέο αυτό σχεδιο της Π.Τ.Π.θα κυνηγηθουν και θα πολεμηθουν αγρια, θα προσπαθησουν να τους περιθωριοποιησουν και να σπιλωσουν τις αρχες αυτων των ανθρωπων που θα φτασουν και θα δωσουν μαχη μεχρι τελους, που ως τελος οριζεται η καταρευση του υπαρχοντος οικονομικου συστηματος που κυριαρχει αυτή τη στιγμη στη γη.

θα είναι οι ανθρωποι αυτοι που θα πουν όχι στο χρημα και θα ζουν πλεον για αρκετο διαστημα χωρις αυτό, δημιουργωντας νεους τροπους επιβιωσης που θα στηριζονται στο μοιρασμα και την αλληλεγγυη που θ’αποτελεσει και το νέο μοντελο ζωης που θα επικρατησσει για αρκετα μεγαλο χρονικο διαστημα.

Αυτό που ολοι καλουμαστε να συνειδητοποιησουμε είναι ότι η καρδιά της Π.Τ.Π.
Είναι το χρημα, οσο οι διεκδικησεις μας αφορουν αυτό κι οσο το χρησιμοποιουμε και το θελουμε θα ειμαστε δεσμιοι τους. Κάθε νομισμα, περναει από τις τραπεζες τους , κατα συνεπεια κερδιζουν και μας εκμεταλευονται.
Μονό όταν μπορεσουμε να απελευθερωθουμε από το χρημα όπως ισχυει σημερα θα μπορεσουμε να πληξουμε τα σχεδια τους.

Καλουμαστε να επαναπροσδιορισουμε και να ορισουμε τις αληθινες αξιες , ενοιες, αρχες που διεπουν τον αληθινους νομους του συμπαντος .

Είναι ωρα να επαναπροσδιορισουμε τη λεξη «Ανθρωπος» και να καθιερωσουμε έναν νέο τροπο σκεψης και ζωης πανω σ’αυτή την βασικη αρχη.

Δεν νοειται να βαλλει «ανθρωπος κατά ανθρωπου» και να θελουμε ν’αλλαξουμε τον κοσμο.

Αν αυτή η πρωτη αρχη δεν υπερισχυσει τοτε για άλλη μια φορα χασαμε.

Ο πολεμος δεν είναι λυση, η βια φερνει βια κι εξυπηρετει μονο τα συμφεροντα τους.
Η μαχη θα δωθει επι της ουσιας πλεον και θα χτυπησουν τις πιο βαθειες και αληθινες εννοιες και αξιες όπως είναι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.

Η τελικη μαχη κι αναμετρηση θα δωθει μεταξυ υλης και πνευματος , μεταξυ «ανθρωποειδων και ανθρωπων» μεχρι το τελος του 2012 μεσα κι εξω σε κάθε ανθρωπο , κοινωνια και χωρα, μεχρι όλα τα συνορα να καταρευσουν και να περασουμε πλεον στην νεα εποχη , οπου το πνευμα πλεον θα εχει τον κυριο λογο και θα εξισοροπησει ολες τις δυσαρμονιες ώστε να επικρατησει ειρηνη , αρμονια και ενοτητα στη γη.

Είναι η ωρα να φανουν και να πραξουν οι Αληθινοι ανθρωποι , αυτοι που μεσα τους εχουν τον σπορο του πνευματος που εμπεριεχει τις αληθινες αρχες της

ΑΛΗΘΕΙΑΣ – ΕΝΟΤΗΤΑΣ- ΕΙΡΗΝΗΣ – ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


«ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ Τ’ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.»

«Απ’την καρδιά μου στη δική σου καρδιά»
«Φως κι αγαπη παντου στη γη»

1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα,πολύ κατατοπιστικό το κείμενο,και οι επισημάνσεις ορθολογικές.Μπορώ να αναδημοσιεύσω απόσπασμα;και να ευχηθώ όλα να σου πηγαίνουν καλά.Εγώ έχω πήξει σε φροντίδες και προβλήματα,και το βασικότερο έχουν αποσυντονιστεί τα ηλεκτρονικά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή